Par som definitivt riskerar att skilja sig

Han är lugn, rimlig – hon är en hysterisk tjej.

Du har nog undrat mer än en gång varför vissa par lever lyckligt, medan andra sprids mycket snabbt. Det handlar inte om tur eller tur, det finns ett visst mönster. Relationer är definitivt arbete, kompromisser och eftergifter till varandra, men det finns relationer där oavsett hur hårt du försöker, de är fortfarande dömda till misslyckande..

Christina Gribova

Som regel är anledningen till separationen i sådana fall att människor inte tog hänsyn till partnerns personlighet och sin egen. Motsatser lockar till sig, men det är naivt att tro att polärt olika människor kommer att kunna leva harmoniskt och utveckla relationer..

Tänk på fyra typer av par som inte kan komma överens.

Han är lugn, rimlig, rationell – hon är en emotionell, hysterisk, uttrycksfull person.

Kanske i det inledande skedet, när alla vill se bättre ut än de är och ofta döljer sin verkliga natur, kanske du gillar varandra. Men över tiden kommer mannen att bli trött på hans älskades emotionella flöde, och hon kommer i sin tur att anklaga honom för att vara en känslig, känslomässig smällare som inte förstår henne alls.

Han är sexuellt aktiv, med ett ofta behov – hon är sexuellt pressad, han behandlar sex som en plikt.

Sex har en mycket viktig funktion i relationer, så partnerns attityd gentemot det borde vara, om inte detsamma, likartat. Ofta, i början av ett förhållande, försöker en kvinna att behaga en man och går med på hans regler och frekvens, i sin tur kan en man också dölja sin aktivitet för att inte skrämma sin partner. Med tiden kommer problem fortfarande att dyka upp och resultera i att en kvinna kommer att undvika intimitet, och en man kommer att försöka tillgodose sina behov på sidan.

Han är en militärman med strikt disciplin – hon är envis, frihetsälskande.

Till en början kanske en kvinna tror att det är just den som äntligen kommer att lugna och tämja henne. Representanter för den starka hälften av mänskligheten, som arbetar inom sådana områden, anses med rätta vara riktiga män, men du kommer inte att bli bortskämd av dem: de har sina egna strikta och tydliga regler och förfaranden. Kvinnor som är vana vid frihet och självständigt beslutsfattande kommer inte att kunna vara i relationer med sådana män på länge. Brist på valfrihet och diktatur kan bryta en kvinna eller undertrycka hennes vilja.

Han är en enkel kille, en hård arbetare – hon är målmedveten, med två högre utbildningar.

Den sociala ordningen i form av att det är ”nödvändigt” att ha en nära och kära leder till det faktum att de målmedvetna, inspirerade, i den eviga sökandet och utvecklingen, går med på ett enklare alternativ, det är ju inte för ingenting som alla omkring dig upprepar: ”Du har bara höga krav, så du själv du kommer inte hitta någon ”,“ Titta runt dig, kanske är han nära, men du ser inte ”eller“ Om han håller ut, kommer han att bli kär. ” I framtiden leder ett sådant förhållande till att du blir uttråkad och ointressant för honom. Du börjar håna honom, jämföra med andra och försöka höja hans socialt aktiva nivå, och han är redan bra.

Related Post