Varför inte gifta sig: knep som män inte faller för

Kvinnlig logik, kvinnliga knep. Världen har samlat så mycket av allt feminint att män redan har fått reda på några av våra hemligheter. Vår bloggare, Sergey Belov, berättar om vad som har upphört att förvåna män..

Bantningstights

Det händer att du går ner på gatan – sommar, sol, skönhet! En attraktiv tjej är framför. Och hon är bra för alla: gången från höften och getingens midja och benen från öronen … Åh, vilken kvinna! Iögonfallande! Men när du tittar närmare uppmärksammar du den tunna randen under den snäva klänningen … I midjeområdet. Har du märkt det här? Och vi män också. Fick det: bantningstights! Vi simmade, vi vet. Lita på mig, du kan inte lura oss! Och du kan mycket skrämma bort.

Ögonbryn tatuering

Jag kommer ihåg för några år sedan i alla tidningar och på alla internetbannrar dök plötsligt en annons för tatuering. ”Inget mer smink!” De skrek. Och de svor: ”Han kommer att bli kär i dig igen!”

Jag vet inte, jag vet inte. Flickor, var fick du idén att svartdragna ögonbryn målar åtminstone någon på den här planeten? Tror du verkligen att vi inte kan skilja mellan ritade och naturliga? Förgäves. Vi är inte blinda trots allt. Men från sådan ”jordlig skönhet” kunde jag personligen bli blind.

Push-up underkläder

En dag åkte jag med en vän till en underklädebutik. Hon valde en baddräkt, och jag … Jag stod där som om jag drabbades av åska. En modig ny värld öppnade inför mig. Push-up-världen! Jag upptäckte plötsligt denna kvinnliga konspiration! Jag har löst kvinnlig hemlighet nummer 1! Jag förstod hur mina klasskompisar kom till skolan en dag med ett helt tredje nummer, även om de i går hade skoluniform!

Och sedan dess kan jag inte glömma det. Jag ser ditt bedrägeri överallt. En blick räcker för att jag ska skilja den verkliga Pamela Anderson från den falska Inessa Doschechkina.

I detta sammanhang är frågan: varför försöker du visa dina bröst mer än de är? Jag vet inte vad de sa till dig, men faktiskt gillar de flesta killar bröst som passar i din handflata. Dessutom naturligt.

Högre och högre och högre!

Ett annat trick som alla killar skär igenom direkt: din första eller olämpliga modevisning i klackar. Nej, vi vet alla: stilettklackar förlänger dina ben visuellt, drar åt rumpan och förbättrar din hållning … Men om du inte kan gå i klackar, köp inte 20 centimeter tortyrpålar! Tro mig, tjejer, vi ser hur obekväma ni är, men det finns ingen nåd i detta. Bättre sneakers. Och vi kommer att uppskatta din röv ändå, tro mig.

Gråta, gråta, dansa, dansa

Jag var en gång ung, dum och sentimental. Och han trodde på uppriktigheten hos kvinnornas tårar! Jag träffade en tjej som älskade att gråta på strategiskt korrekta platser. Mitt i en sko, till exempel, eller i kosmetikavdelningen. Som ett resultat fick hon allt hon ville! Generellt sett var det inte särskilt svårt att dra en parallell från hennes tårar till min tomma plånbok … Som ni förstår kom visdom tillsammans med fattigdom: om ingen dog, så finns det inget att gråta!

Motvilja för förebyggande

Favoritkvinnaspel: ”Gissa varför jag blev kränkt av dig? Och för att göra det ännu mer intressant pratar jag inte med dig. ” Förstår du vad jag menar? Ja, om dina ”förebyggande” metoder. Hade du middag hemma istället för en restaurang? Ta illa upp! Är din pojkvän väldigt trött på jobbet och gick inte ut med dina flickvänner? Det är dags att pissa dina läppar! Du bröt din mans favorit ölmugg, och han vågade bli upprörd? Hur vågar han! Förlåt honom aldrig.

Jag hoppas du fick vad jag menade.

Älskar mi, älskar mi

Vi killar kan omedelbart se när en tjej har en stor sexuell bakgrund eller om hon precis börjat sin uppstigning till kärleken Olympus. Så du bör inte låtsas vara Samantha från Sex and the City när du bara gick på dans med en kille en gång, och även då i åttonde klass. Erfarenhet är en vinst. Och du kommer att förstå detta mycket snart. Tills dess, njut av upptäckten.

Related Post