En hemsk upptäckt: för dig är han kärlek, och du är en inkubator för honom

Ta reda på vad som händer i huvudet på det starkare könet köpa levitra i sverige.

Frågan varför en man vill ha barn, men inte vill gifta sig, ställs dagligen av tusentals ryska kvinnor på Internet. Liknande klagomål visas regelbundet på webbplatsen Wday.ru..

”Vi har bott i ett civilt äktenskap i tre år. Det finns inga problem med pengar eller med bostadsutrymme. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag är säker på att han älskar mig ungefär samma sak. Vi diskuterar systematiskt hur många barn vi vill ha och hur vi ska namnge dem. Men av någon anledning har den älskade inte bråttom med förslaget om en hand och ett hjärta, säger en av läsarna.

”Jag har redan antytt så här och det. Hon talade till och med om sin önskan i klartext. Han surrar som svar – en annan tjej berättar om sina erfarenheter. – Vad betyder det? Vad tror du?”

I ett försök att hitta svaret på frågan på egen hand studerade vi mer än en gigabyte information i nätverket. Och det fanns många psykologiska artiklar om ämnet, det mest troliga om detta ämne var två damer från forumet. Här är svaren de gav på vår fråga:

Svar # 1

”Förmodligen älskar han dig inte och ser bara en inkubator för framtida barn. Han tar dig till registret först när du blir gravid, det vill säga din lämplighet, säger den första forummedlemmen Elena.

Svar # 2

”En gång levde de också i ett civilt äktenskap. Det var sant att barnen inte var planerade. När jag var mogen för ett barn lät jag min framtida make veta att jag var redo att planera, vänta och föda barn bara i ett lagligt äktenskap. Hon gav mig tid att tänka, eftersom statusen för en bihustru upphörde att passa mig just nu. Många män gifter sig inte, inte för att de inte gillar, men inte vill ha onödiga kroppsrörelser. En månad senare skickade de in en ansökan, en månad senare gifte de sig … Vi har varit gifta i 7 år, vi förväntar oss vårt andra barn. Med ett ord, var mer ihållande, tjejer! ” – råder en kvinna som kallade sig Olga L..

Olgas version är mer optimistisk, men Elenas ord av någon anledning verkar mer trovärdiga. Vilka andra skäl kan en man ha när det finns lugn och ro i huset? Så den kvinnan från forumet har rätt? Men varför inte vill vara en inkubator?! Flickor.

För att inte ta sig till Corvalol beslutade Wday.ru-redaktionen att vända sig till psykologen och författaren Tatyana Ogneva-Salvoni. Och du vet, vår relationsexpert rapporterade att denna typ av man (som håller kvinnor i inkubatorn!) Fortfarande finns.

Tatiana Ogneva-Salvoni

Psykologi

Praktiserande psykolog, författare, författare till boken ”Rights and Happy”

– En liknande attityd gentemot kvinnor är inneboende i män med en så allmänt konsumentistisk inställning i livet, vars känslor är avskurna. Ofta lyckas de ekonomiskt på grund av sådan okänslighet, bara med lycka är de dåliga. En bekant berättade om sitt liv så här, säger de, vid 30 års ålder hade han redan tjänat de första miljoner och började tänka på behovet av arvingar. Men det fanns inget förhållande med en viss tjej, men det fanns många olika avslappnade och engångsrelationer.

Han började titta noggrant på sina partners och utvärderade dem inte bara ur synvinkeln och beredskapen för ett snabbt förhållande utan också ur synvinkeln om hon är lämplig för rollen som mor till sina barn. Samtidigt började han försumma preventivmedel. Och när den allra första strippflickan blev gravid, gifte han sig omedelbart med henne. Sedan födde hon honom ytterligare två barn efter varandra. Och i allmänhet behandlade han henne som en kvinna för eftertiden..

”En fru är en fru, och det personliga livet är separat!” Sa han skrattande. Det vill säga, han tänkte inte ens en sekund att det fanns sådana begrepp som familj, kärlek, lojalitet..

Han förändrade inte sin upploppsstil. Naturligtvis, för födelse av barn, fick hans fru några bonusar varje gång, lägenheter i fastigheter, smycken, kläder etc..

Snarare var deras familj en annan av hans affärsprojekt, men inte en riktig familj. Det var, för vid de första svårigheterna föll det ihop. När vår hjälte började få ekonomiska problem på grund av krisen och han behövde mänskligt stöd från sin fru, vägrade hon honom och ansökte om skilsmässa med orden: ”Behövde du barn? Jag födde barn. Jag behövde pengar, du kan inte ge mig mer, så jag går. ”.

Hustrun tog merparten av pengarna som återstod från sin man, den egendom som registrerades för henne och barnen och lämnade honom ensam. Han sa att det var en hemsk period i hans liv när han upptäckte att ingen behövde det av sig själv, att alla hans stormiga vänskap och kärleksaffärer visade sig vara fiktion, och från honom behövde människor bara pengar. Han kunde återhämta sig efter en tid både moraliskt och ekonomiskt, till och med att stiga till en ännu högre nivå. Men nu har han något omprövat sin inställning till kvinnor. Nu letar han efter den, sin egen, med vilken han inte kommer att förråda värme och som inte behöver pengar utan behöver honom själv.

Det visade sig dock att detta problem är mycket svårare att lösa. Naturligtvis, om du föreställer dig en situation där en tjej verkligen blev kär i hela sitt hjärta och en man spelar tillsammans med henne, men han ser hemligt uteslutande på henne med konsumentintressen och har inga känslor för henne, säger de, bara för föröknings skull är detta skrämmande. Även om en sådan situation – en idealist och en härdad pragmatiker tillsammans – är osannolik ur psykologins synvinkel. Naturligtvis kan allt hända. Men i grund och botten i livet fungerar principen ”som attraherar som”. Om han har sin egen beräkning, har hon sin egen beräkning. En man som inte känner sig illa kommer att vara med en kvinna som inte känner sig illa. Hur många sådana historier finns det när man beräknar flickor som specifikt blir gravida av rika män och tror på detta sätt för att ordna en bekväm existens för sig själva. Den som vet hur man älskar kommer också bara att vara med den som vet hur man älskar.

Förresten, människor kan inte älska alls. De kanske inte känner sina känslor. Detta kallas frysning. Detta händer när en person har upplevt något fruktansvärt trauma, så mycket smärta föll på honom att hans kropp frös känslan för att överleva och inte bli galen. Sådan naturlig anestesi. Detta ger honom viss handlingsfrihet, personen upphör att känna vad som är bra och vad som är dåligt, sin egen smärta eller någon annans, glädje, kärlek och andra känslor. Han uppfattar allt bara genom hjärnan och rationellt. Och så lyckas han lyckas socialt. Problem börjar när känslorna börjar tina. Detta tillstånd av känslighet är inte känt för honom, och det är skrämmande. Nya, hittills okända behov dyker upp – för andlig närhet, för förståelse och så vidare. Och detta är också skrämmande, eftersom praktisk kunskap om hur man kan tillfredsställa dem inte har bildats. Och det händer att en hittills okänslig kvinna plötsligt inser att hennes man är obehaglig för henne. Eller en man inser plötsligt att han älskar en tjej länge, som han studerade vid institutet med, men då kände han inte det. Och åren har gått, och han är redan gift, och hon är gift. Tja, i allmänhet är det här ”santa barbaras” börjar. Även om det händer att makarna genomgår någon form av störning, väcker deras känslor och finner att de faktiskt är närmast varandra. Så det visar sig en smekmånad efter 15 års äktenskap. Och en ny bebis vanligtvis.

I allmänhet blir pragmatism i relationer mellan människor runt om i världen normen. Många västerländska par gifter sig till exempel efter graviditeten. Samtidigt kanske de älskar varandra, men rädslan för att de inte får barn med varandra är starkare. Jag känner par som, efter att ha upptäckt att de var oförenliga med befruktningen redan innan bröllopet, avbröt det. Och efter att ha sörjt, skilde de sig. Vi hittade andra partners som graviditet inträffade med och skapade familjer med dem. Men öppenhet är viktigt här, när ingen bedrar den andra, eftersom bedrägeri också i allmänhet alltid är ömsesidigt. Och allt diskuteras på en gång. De säger, ja, det finns känslor för varandra, men reproduktionsaspekten är viktigare. I det här fallet verkar de offra sina känslor för fortplantning. Och förresten, då bryts inte dessa relationer utan förblir lika vänliga. Ett känt italienskt par fortsätter att göra affärer tillsammans, även om båda har länge och ganska lyckligt gift sig med andra. Det händer att känslor är viktigare. Det finns ett annat par som väntade länge på graviditet före bröllopet, sedan gifte de sig, väntade på ett mirakel, men inget mirakel händer. Och nu funderar de på att adoptera ett barn.

I allmänhet är sannolikheten att en älskad bara uppfattar dig som en inkubator bara hög om du också kommer att uppfatta honom som ett sätt att få några av dina fördelar. Det finns inga lurade, utom de som själva är glada att bli lurade.

Related Post