Hur man byter man: 2 knepiga sätt

Det hände någon som den här: du träffar en man, du gillar verkligen honom, han passar, och allt är bra, förutom de små saker som skulle förändras?

Ibland verkar det som om denna lilla ”defekt” tas bort, så kommer mannen att vara perfekt och allt kommer att bli bra med honom!

I strävan efter ett ideal försöker en kvinna ändra det: sättet att klä sig på, sättet att prata, och ibland försöker hon göra en lojal inhemsk kille av en playboy.

Olga Krainova

Relationer

Författare, relationskonsult, TV-presentatör, grundare av Good Wife-familjens träningscenter. Författare till unika utbildningsprogram som syftar till att hjälpa kvinnor att lösa familjeproblem och unga tjejer som tänker starta en familj.

Tjejer, kom ihåg: det är omöjligt att byta vuxen.!

Upprörd? Oroa dig inte, jag kommer fortfarande att ge dig ett recept på hur du ska gå vidare. Det är nödvändigt att villkorligt dela upp dess brister i två grupper:

1. Icke-kritiska brister

Oskyldiga saker som kan vara irriterande, men som inte påverkar förhållandet.

till exempel, han chomps. Är det irriterande? Lite irriterande, jag håller med. Men detta påverkar inte förhållandets kvalitet (om du inte nånar honom om detta).

Om han är trogen, om han hjälper till att uppfostra barn, om han tjänar pengar, om du kan lita på honom, måste du erkänna att en sällsynt champing kan förlåtas – och vara mycket nöjd med honom.

2. Nackdelar är kritiska

till exempel, hans förkärlek för att flörta med kvinnor och fuska. Eller total latskap och ovilja att försörja familjen. Eller om du inte kan lita på honom. Detta påverkar redan i hög grad kvaliteten på relationen. Och här måste du tänka på om du är redo att klara av dessa brister. Är du redo att förlåta otrohet eller dra hela familjen och barnen på dina axlar?.

Den största faran är att när vi blir kär är vi redo att stänga ögonen för nästan alla mans brister. Men innan du ger utslag på känslor måste du själv bestämma: du väljer den här mannen som han är, eller som han kan bli.

Om skillnaden mellan kärlek och att vara kär och i vilket skede av förhållandet det är nödvändigt att sätta på ett kallt sinne och bestämma om en man är rätt för dig eller inte, berättade jag i detalj i videon på länken nedan.

Ja, det är omöjligt att byta person. Men det finns två sätt hur du kan påverka hans beteende något..

1: a vägen

Genom hans sinnen. Det du vill konsolidera måste stödjas av positiva känslor. ⠀

Till exempel: om du vill att han ska ge gåvor, efter att han har gett något, ge honom i gengäld många positiva känslor: leenden, tacksamhetsord och naturligtvis komplimanger, hur underbar han är! Och så upprepa flera gånger för att bilda en kedja av ”stimulans – reaktion”.

Vissa kvinnor reagerar inte alls på gåvor, vilket helt dödar önskan att ge. Eller till exempel vill du att han ska komma hem tidigt. Gnällande och krävande hjälper inte! Tvärtom kommer han att försöka komma senare om det finns en missnöjd hustru hemma. Det är tvärtom nödvändigt: den dagen när han anländer tidigare, ge honom i gengäld mycket uppmärksamhet, ömhet, sex, kärlek, kulinariska läckerheter (välj från listan eller kom med din egen), så att han återigen kommer ihåg kedjan: ”kom tidigt – fick en bra kväll. ”⠀

Naturligtvis, förvänta dig inte att allt ska fungera på en gång. Upprepad repetition är nödvändig! Barn uppfostras på samma sätt (se verk från Makarenko, James, Watson och till och med tidigt Freud).

2: a vägen

Mindre pålitlig och mer hållbar, men har också en plats att vara. Vad du vill uppnå från din man måste demonstreras och göras själv..

Till exempel: om du vill ha ömhet, börja plåga honom med ömhet själv. Om du vill ha gåvor, börja göra något åt ​​honom själv. Exempel: börja med små souvenirer som ”älskling, jag köpte en fin penna för att skriva kontrakt på jobbet.” Denna metod fungerar inte om du vill ha mer ansvar eller effektivitet från honom! Tvärtom måste du inkludera det motsatta av det du behöver och visa fullständig hjälplöshet så att han vet att han och bara han som man kan lösa problemet..

Related Post