10 frågor att ställa dig själv innan du oroar dig för ensamhet

”Kvinnors lycka – det skulle finnas en älskling i närheten, men inget annat behövs. ”Är ett mycket kontroversiellt uttalande. Det finns tillräckligt med glädjeämnen i världen utan män och problem utan dem. Låt oss tillsammans ta reda på vad ni behöver. Bara en överenskommelse: svara på frågor ärligt!

Det finns familjekvinnor, det finns ”i relationer” och det finns ”i fri sökning”, som de skriver i sociala nätverk. Om du är ensam, behöver du verkligen den här sökningen? Försök ställa dig själv några frågor.

1. Är jag redo att öppna mitt hjärta?

Var och en av oss har erfarenhet av tidigare relationer, vars resultat ibland helt avskärmar önskan (och förmågan) att uppriktigt bygga nya. Att lita på en man igen är inte en lätt sak. Och falskhet, beräkning, vakenhet och täthet är inte de bästa hjälparna för dig att bli ett par. Är du redo, åtminstone i teorin, att öppna upp för att träffa en annan personlighet?

2. Har jag levt igenom ett tidigare förhållande?

Förmodligen skadar du dig internt med att skilja sig från ditt “ex” eller skilsmässa från din man, du leder mentala dialoger med honom, argumenterar, övertygar, bevisar, tar anstöt om och om igen … Poängen är tydligt inte inställd, splinteren sitter djupt. Ett sådant tillstånd utesluter praktiskt taget byggandet av nya hälsosamma förhållanden, såvida du inte verkligen tror på ”kil för kil” -principen. Om du kommer ihåg det förflutna lugnt, utan att kasta och negativa – allt är i ordning, kan du börja ”gratis sökning”!

3. Är jag bekväm ensam??

Det finns kvinnor som är glada att sitta på en stickningssoffa och titta på sina favorit-tv-program. Och de behöver inte vara gamla pigor. Det är bara att en person mår bra och intressant med sig själv, fred och inga chocker är viktiga för honom. Varför då ha en snarkande varelse med ovanliga dofter i närheten??

Men det finns damer som kategoriskt inte tål ensamhet. De behöver definitivt en stark axel i närheten, komplimanger, ömhet i kalven (plus svartsjuka som en bonus, oro om en väns hjärta är försenad, etc.) Om du är en av dem är det vettigt att försöka om och om igen. I slutändan är detta vår feminina natur – ”Jag skulle vara söt bredvid” …

4. Är jag nöjd med mig själv och min miljö??

Irriteras du av dina kollegor, avundas gifta vänner, blir deprimerad av tanken att du bor hos dina föräldrar (ensam med ett barn, bara ensam, etc.)? När en kvinna bryter samman med andra, alltid är missnöjd med sig själv och dem, säger de om sådana: ”En man skulle vara bra för henne!” Inget att lägga till … Känner du igen dig själv? Gå vidare till vägen ut ur denna obekväma zon!

5. Lyckades jag som person?

Du är framgångsrik, har gjort en karriär, har tjänat en lägenhet – en bil – ett hus i byn, du har redan ett barn eller planerar inte att få barn. Ditt liv är väletablerat, stabilt och till och med ett spöklikt förtroende för framtiden är inte främmande för dig. Behöver denna starka, välmående personlighet en annan för större harmoni??

Eller erkänn för dig själv att du känner dig ofullständig utan en ”halv” … Tja, då är allt klart.

6. Har jag resurser att ge värme och kärlek till någon annan än mig själv?

Är du självförsörjande och intolerant mot andra människors brister, älskar du två timmars doftande bad och din Yorkshire Terrier, på vilken du häller ut all din tillbedjan och ömhet? En man i ett hus är helt annorlunda. Förlåt, ödmjuk, uthärda. Sulk och så småningom vända mot. Att älska någon. Dela intressen och var bekväm med vanor. Utmattade det tidigare förhållandet dig till botten så att det inte finns några resurser kvar för allt sådant??

Related Post