7 SMS som irriterar män

Topp tabu meddelanden från en professionell psykolog.

Det hände så att virtuell kommunikation har blivit så tätt inbäddad i våra liv att de mycket väl kan märka vanlig kommunikation. Och om vi i en konversation omedelbart känner irritationen från samtalspartnern, så är det inte alltid klart i korrespondens, men sedimentet förblir. Och det blir oklart varför en man inte vill kommunicera med dig längre, varken virtuellt eller tete-a-tete.

Olga Romaniv

1. Enda ”Hallå” och en paus efter den under en livstid är mycket irriterande för samtalspartnern.

Ungefär samma som ”Ku-ku” och ”ay”, som du skickar när du inte ser att mannen skyndade att svara dig en sekund senare. Och klassikern ”är du här?”. Tänk själv, var är det i virtuell verklighet? Om du skriver till en man i affärer, gå direkt till saken för att inte irritera honom förgäves. Och ge personen tid, kanske han är upptagen och kan inte svara dig just nu.

2. Nästa steg är ”var försvann du till?” och ”Varför svarar du inte?”, det återstår att lägga till ”Jag såg att du var online”.

Först sätter du dig omedelbart i ställning som en anhängare och tvingar samtidigt mannen att söka ursäkter för sin tystnad. Du bör inte kränka en persons personliga utrymme, inte ens i korrespondens och sätta press på din samtalspartner. Det kommer dig inte någonstans.

3. Inlägg ett ord i taget – en rent feminin egenskap som irriterar alla män orealistiskt.

Är det svårt för dig att formulera en idé i en fras? Skriv som en vuxen i hela meningar. Inte mindre representanter för det starkare könet är irriterande röst som svar på vanliga meddelanden: det är inte alltid möjligt att lyssna på vad du spelade in där.

4. För mycket emoji.

Endast en kvinna kan skriva en mening utan att använda ord. Det är naturligtvis trevligt, men inte alltid lämpligt. En person är inte skyldig att lösa dina pussel 24/7. Allt är bra med måtta. Detta gäller också gratulationskort – folk skickar dig, din älskade. Grattiscykeln i naturen.

fem. Ändlös selfie.

Internet ger älskare många möjligheter, men det betyder inte att de behöver användas kontinuerligt och när du inte blir ombedd om det. Lämna rum för insinuationer, intriger och lek, så får du se hur ditt förhållande gnistrar med nya färger..

6. Den ledande platsen bland irriterande meddelanden upptar fraser ”Vi måste prata”, ”älskar du mig?” och ”något är fel?”.

Alla kan kombineras, eftersom de först och främst visar självtvivel, sedan i en partner och i princip i ditt förhållande. Den första frasen innebär början på någon obehaglig konversation och får dig att vilja gå samman innan den börjar. Andra och tredje riskerar att lämnas helt obesvarade. ”Vad finns det att svara på?” – kommer mannen att tänka. Skriv ett torrt ”ja” som svar på ”Du älskar mig” – så blir du den första som tar ut hjärnan för det. Eller skicka ett meddelande om att du har ”fel”. Här, som i domstol, kan alla svar användas mot honom, och han förstår detta mycket väl. Om du vill prata om några allvarliga saker, för att reda ut förhållandet, bör detta inte göras i korrespondens, vänta på ett personligt möte. Dessutom bör du inte meddela din partner om din önskan att prata: tro mig, det här är väldigt irriterande.

Related Post