Kvaliteterna hos en kvinna över 40 år som unga människor blir kär i

Damer i denna ålder är mycket mer attraktiva än unga damer..

Hon är naturlig

Vid 40 års ålder vet en kvinna allt om sig själv. Hon behöver inte låtsas och posera som varken en prinsessa eller en nyckfull tjej. Hon är självförsörjande och självsäker i sina handlingar. Hon beter sig naturligt utan spänning, känner sig tröst, välbefinnande och harmoni inuti. Det är lätt för henne att kommunicera med andra, för hon behöver inte bevisa någonting för någon. Att acceptera hennes brister och förståelse för hennes meriter hjälper en kvinna att vara verklig – utan falskhet, hyckleri och slyghet. Hon är uppriktig i sin manifestation av känslor: ”Ja” så ”Ja”. ”Nej” också utan att ställa. Killar som ständigt står inför det tvetydiga beteendet hos unga tjejer vill ibland ha en öppen och ärlig relation, så de väljer gärna äldre tjejer.

Hon lärde sig att försörja sig själv

Det finns ett dilemma för tjejer som inte har mognat: vilken brudgum är bättre – bara rik eller mycket rik? Dessa frågor härrör från brist på materiell frihet. Flickan, som nyligen fick stöd av sina föräldrar, förväntar sig ekonomiskt stöd från sina pojkvänner. I ung ålder tror många tjejer att en kvinna inte behöver veta var pengar kommer ifrån, och en man bör inte ställa frågor om vart de går. Med åldern förstår många damer att det är bättre att vara oberoende av en mans ekonomiska situation. Och denna förståelse gör livet enklare för båda parter. En kvinna kan tjäna på sina små nycker, speciellt om hon är över 30. Detta innebär att hon ser mer självsäkert in i framtiden och inte drar sin älskare över de små sakerna. Utan att avstå från att ta hand om sin älskade inser han tacksamt att han är räddad från vissa hushållsskandaler.

Hon lever med nöje

Den 40-åriga damen är fortfarande ganska ung. Men det faktum att tiden går snabbt har hon redan lyckats lära sig. Under åren börjar hon alltmer värdera varje dag hon lever och använda det för sitt eget bästa. Hon har bråttom att få ny kunskap, känslor och intryck. Hon arbetar! Han går på utställningar och filmer, läser, reser, är engagerad i självutbildning och kreativitet. Hon väntar inte på måndag, från vilken hon kommer att börja ett nytt liv, hon behöver allt nu och idag. Det är intressant med henne!

Hon bryr sig

Du ska inte prata om infantila pojkar som letar efter en ”mamma” som partner. Det är inte intressant att prata om sådana människor. Men du måste komma ihåg att även det starkare könet kräver en kvinnas känslighet och mildhet. En man är redo att överlämna sig till goda händer där värme, ömhet och uppmärksamhet garanteras. En klok kvinna kommer empiriskt till slutsatsen att ”en liten elefant letar alltid efter kärlek och tillgivenhet … och slukar bara lite” (folk ordstäv). Därför är hon oftast snäll och mild, och med en sådan vän är kvällen varmare och morgonen snällare..

Hon gillar kärleksglädje

Det är ingen hemlighet att smaken för det intima livet inte vaknar omedelbart. I ung ålder får inte alla tjejer glädje, eftersom de fortfarande inte känner sin kropp väl och upplever vissa komplex i sängen. Forskning visar att kvinnlig sexualitet vaknar efter 30 års ålder, vilket innebär att det finns hopp för unga kvinnor att mogna senare. Och detta uppmuntrar unga människor att söka äventyr med en äldre partner, eftersom de är mer avslappnade och proaktiva. De förstår bättre vad de vill ha av en partner och får mer nöje än unga människor..

Hon ser efter sig själv

Mycket förklaras av det berömda uttalandet från Coco Chanel: ”Om en kvinna inte har blivit vacker vid 30 års ålder är hon en dåre.” Om en tjej inte får naturlig attraktionskraft och en medfödd smakkänsla, kommer hon med åldern till slutsatsen att hon måste sluta slåss med sitt utseende, hon kan lära sig att hantera det. En ung 40-årig kvinna känner till sina brister och skickligt döljer dem inte bara utan gör dem också till fördelar. Hon väljer rätt garderob, använder skickligt kosmetika, tar hand om sin hälsa och figur. Flickaktiga komplex försvinner under åren, och de ersätts av ett stadigt förtroende för deras attraktionskraft, vilket utan tvekan lockar män.

Hon insisterar inte på att få ett barn

Vad en ung man inte borde förvänta sig är graviditetsspekulation. I denna ålder kan en kvinna fortfarande föda, och i den moderna världen har många barn efter 40. Men oftare är det fortfarande en balanserad och medveten handling. Förhållandet mellan en ung kille och en äldre dam är praktiskt taget försäkrad mot ”flygande” äktenskap. Detta kommer åtminstone inte att vara hennes initiativ och utpressning, för kvinnan har redan en förståelse för konsekvenserna av ett sådant äktenskap och svårigheterna att uppfostra ett sent barn.

Hon vet vad ”personligt utrymme” är

En klok kvinna är medveten om vad personlig korrespondens, hobbyer, önskan att bara kommunicera med vänner är. Hon kommer inte att förbjuda att fiska och åka till stadion för att heja på ditt favoritlag. En sådan partner kommer inte att bryta sig mot den komfortzon där den unge mannen förverkligar sina önskningar och förmågor. Hon är redan oberoende av myten om att du behöver fördjupa dig i varandras liv för att engagera dig och gå samman med alltförtärande intressen. Själv behöver hon alltmer vara ensam med sig själv, vilket innebär att hon ska ge samma möjlighet till sin älskare. Du kan lita på henne med din telefon när du går i duschen och inte stänger av datorn med en öppen post.

Hon utpressar inte med vardagen

För det första för att det inte längre är svårt för henne att göra hushållssyslor. För det andra förstår hon att en man själv kan tvätta, rengöra, stryka, damma och till och med laga mat. Hon har länge vetat att en man inte behöver hjälp med hushållsarbetet så mycket för att utstå gräl och respektlöshet för detta..

Hon kräver inte ord av kärlek varje timme

”Älskar du mig? Berätta för mig att du älskar mig, ber de omogna damerna från sina pojkvänner, som det så småningom gör upprörelse. En intelligent kvinna utan ord förstår när det finns känslor för henne. Hon lärde sig nästan att ”läsa” en man. Det finns ingen anledning att liska och prata med henne, medvetet visa din kärlek, överdriven glädje, överdriven beundran, överdriven barmhärtighet. Du kan vara dig själv med henne. Du kan krama henne tätt, skydda henne med axlarna, luta sig över håret, och hon förstår redan allt.

Hon är fortfarande ett barn i hjärtat

Med henne kan du skryta, skämta, diskutera modern musik, spela prylar på samma sätt. Hon är modern, ung och progressiv. Hon är glad att göra överraskningar, för hon är uppriktigt barnslig glad och stöder opretentiösa upptåg.

Related Post