Topp besvärliga situationer i sex och hur man reagerar på dem

Vilka incidenter kan hända i sängen och hur man beter sig i sådana fall.

Obehagliga situationer väntar på oss nästan varje gång. Och om du på gatan eller arbetar på dem fortfarande kan reagera på ett adekvat sätt och hålla dig i handen, då i kön går nivån på inre begränsning av skalan. Och allt för att sex är ett tabubelagt ämne och människor har många psykologiska block förknippade med det..

Alena Neapolitanskaya

expert på utbildningscentret ”SEKS.RF”

Hans kropp var inte redo

Hett förspel, kläderna blir allt strammare, men hans verksamhet rör sig på något sätt inte … Ja, han kanske inte har erektion. Detta händer hos män, eftersom en mans kropp (precis som hos kvinnor) är direkt relaterad till det psykologiska och fysiska tillståndet. Om han är deprimerad, är han deprimerad, han är väldigt trött på jobbet, magin kanske inte händer. Det här är normalt. Larmet ska slås om dessa saker händer ofta eller ständigt. I det här fallet behöver du hjälp av en specialist..

Hur man reagerar?

För män är allt som är relaterat till hans medlem en berättelse om stolthet. Om inget fungerade, reagera inte på något sätt hårt eller överemotionellt, från serien: ”Åh skräck, kommer du att leva?!” Och desto mer behöver du inte tycka synd om honom som ett litet barn. Ta det lugnt: lägg dig bredvid honom, kram, kyss och prata med honom. För en man är denna situation mycket stressande, och din oro kommer att lugna honom. Och gå inte till andra körningen, a la ”den första pannkakan är alltid klumpig, den andra kommer definitivt att fungera.” Den andra kan också misslyckas, och partnern kommer att känna sig lägre än basplattan i lägenheten.

Obehagliga ljud

”Tvivelaktiga” ljud associerade med fysiologiska processer under älskling är ledarna bland pinsamma situationer. Här måste du förstå en sak: om du har sex, acceptera tyst att något kan hända relaterat till fysiologi. Vissa saker kan naturligtvis förhindras. Till exempel, om du vet att det kommer att bli sex idag, skydda dig mot mat som är dåligt absorberad..

Hur man reagerar?

Om du gör något ”konstigt” ljud, var lugn. Kom ihåg att detta är normalt. Och reagera på samma sätt om din partner gjorde det. Ju mer vi oroar oss och lägger vikt vid det, desto mer komplicerar vi saker. En annan bra väg ut: skämt om det (om din partner gjorde det – du måste vara mycket försiktig med skämtet för att inte förolämpa honom). Endast sex på skärmen är oklanderligt vackert, men i livet saknar det humor och roliga situationer.

Åh, dessa kläder

Under passionerat förspel kan du bli förvirrad i dina egna kläder: jeansen fastnar på hälen (ja, verkligen, åtminstone en gång, men du hade sådana jeans), och fästet på behå öppnas inte. Därför, om det enligt planerna idag, kön, inte bära något som är särskilt svårt att ta bort med hjälp av speciella trollformler. Eller ta försiktigt bort den här mirakelsaken själv tills din partner börjar slå i hysteriska förtvivlan.

Hur man reagerar?

Något svårt och tar lång tid att filma – gör det till en långsam erotisk avklädning. Och om någon av er ändå är förvirrad i kläder, se avsnittet ovan om humor. Skämt mjukt eller skratta åt det tillsammans. Självironi är förresten ett tecken på en självförsörjande och självsäker person. Och sex är inte bara vackert, hett och passionerat, det är också kul.

Konstiga känslor och skrik

Det är mycket svårt för en person att släppa kontrollen. Samhälle, regler, moral bygger en seriös ram där en person befinner sig. Detta gäller även känslomässigt liv. Och sex är en mycket levande upplevelse (särskilt orgasm). Därför kan en av er i ett par släppa känslomässig kontroll och skrika eller råka något roligt: ​​”För Narnia!”, ”Åh, präster!” etc.

Hur man reagerar?

Och inget nytt: varken lugnt eller med humor. Och i allmänhet, var glad för dig själv eller din partner, för denna konstiga reaktion är en indikator på en försvagning av självkontroll. Och det här är en direkt väg till att koppla av kroppen och kroppsklämmorna. Och om du eller din partner inte gillar eller generar det, prata noga om det. Som en sista utväg, välj en annan fras för honom eller dig själv som kommer att vara bekväm för er båda under toppen. Och ja, glöm inte humor och själv ironi!

Related Post