Hur man förför en man: råd från stjärnorna i ”Univer”

Skådespelarna i serien “Univer. Nytt vandrarhem ”på TNT Stas Yarushin (Anton Martynov) och Ararat Keschyan (Michael) berättade för kvinnodagen vilka egenskaper de värdesätter hos tjejer och vad som irriterar dem.

# 1. Var harmonisk

Stas: Det spelar ingen roll för mig vad en flicka har på sig. Det kan vara både sneakers och gummiskiffer. Det viktigaste är att det i allmänhet ser harmoniskt ut. Om det finns en päls och sandaler, men väljs med smak, så accepterar jag det också. Själv är jag noga med kläder. Jag kan lämna huset och skrynkligt, till exempel gillar jag att gå i trasiga jeans. Men om det finns klädkod kommer jag naturligtvis att hålla fast vid det.

Ararat: Och det irriterar mig när tjejer kommer hängda från topp till tå i olika märken. Någon slags orientalisk basar på en person. Rider tunnelbanan med en enorm Louis Vuitton-strängväska på axeln. Och känslan är att alla studenter som studerar i Moskva bara är döttrar till miljonärer.

Jag förstår inte varför köpa en falsk väska av låg kvalitet under övergången och därmed betona att du inte har råd med originalet. Skulle det inte vara bättre att välja något sött och graciöst? Av någon anledning förstår tjejer inte att män oftast skrattar åt detta. Så kära tjejer, försök inte lura oss.

# 2. Humor, förmåga att överraska

Stas: Jag uppskattar humor hos flickor. Med vänner skämtar vi på olika sätt, ibland är humor märklig. Men om en tjej reagerar på skämt adekvat, börjar jag bli mer lockad till henne..

Du behöver inte vara fanatisk. Jag skulle inte träffa någon som anser mig vara deras idol. Det kan vara smickrande, men det här är inte längre ett förhållande.

Ararat: Ja, utan humor. Och detta gäller inte bara tjejer utan i allmänhet alla människor..

Och det är också önskvärt att kunna överraska. Du vet inte hur man lagar borscht, så låt det vara – slå med en paj eller laga en biff. Något. Visa dina styrkor. Förresten gäller den här artikeln också för män..

Jag har ett bekant par – båda är utmärkta kockar. Och när du kommer för att besöka dem arbetar de ofta tillsammans i köket. De har ett underbart bord. Och viktigast av allt, det är inget problem att frun kommer trött och behöver laga något. Det blir inte längre en plikt utan en glädje!

Resp 3. Respektera en älskades intressen

Ararat: Du behöver inte älska fiske och fotboll som jag. Min fru tycker inte om den ena eller den andra. Men hon är sympatisk. Om jag kommer hem och sätter mig för att titta på VM säger hon inte: ”Låt oss byta till musik eller titta på film” – hon vet att jag älskar fotboll, och om hon inte är upptagen kommer hon snarare att fråga: ”Vad kan jag ge dig, kärlek?”

Eller, jag och mina vänner gick och fiskade, jag säger till henne: ”Jag kommer sent”, och hon ringer inte var femte minut: ”Kommer du snart?”, ”Kom snabbare!” Du behöver bara förstå att en man har sina egna hobbyer och glädjeämnen. Och om vi är en familj betyder det inte att vi ska hålla ihop hela tiden, som två godisförpackningar..

Stas: Och för mig är det viktigt att flickan är förtjust i hockey. Då kommer vi att kunna rota Chelyabinsk-traktorn tillsammans (skrattar).

# 4. Passa tillfället

Stas: Det är viktigt att personen är helt adekvat. Jag inkluderar i detta koncept och utbildning och underordning och förståelse för den situation du befinner dig i.

Och här är en annan punkt: så att flickan inte blir för förtjust i alkohol. Jag hatar det när ”sliter av tornet.” Jag träffade sådana personer, men vårt förhållande slutade snabbt.

Ararat: Det finns två begrepp som ofta är förvirrade: ”narcissism” och ”självkärlek.” Naturligtvis måste du älska dig själv, men det betyder bara – att känna till ditt värde och inte se billigt ut i samhället.

Och detta gäller både val av kläder och beteende. Jag gillar inte vulgaritet. Det stöter bort.

Stas: En tjej måste vara klok. Och inga förfrågningar. Det fanns fall i min ungdom när mina vänner började tigga: ”Det här är vad jag vill, och det här också”.

Och jag berättar omedelbart – inget gott blev det. Om en man vill, kommer han att ge allt själv. Och ännu mer!

Related Post