Dream Man: Top 5 Places to Find Love

Om du är säker på att det är omöjligt att ordna ett möte med ditt öde kommer kvinnodagen till undsättning, som vet vart man ska gå oftare för att öka chanserna att få en själsfrände.

Joggning

Så, låt oss börja leta efter mannen i våra drömmar på morgonen. Att möta det starkare könet på gatan är inte det bästa alternativet om du satsar på ett långt och seriöst förhållande. Undantaget är morgonjogging. Här är ni båda upptagna med affärer, och på grundval av gemensamt intresse kan en dialog mycket väl börja..

Ett viktigt plus är att du omedelbart framträder i ett vinnande ljus – atletisk, aktiv, förutom i sexiga snäva tröja. Det viktigaste är att inte smeta ut effekten genom att överdriva den med själva träningen. Det är lättare att förföra en man när du är fräsch och sexig, inte när håret sitter fast vid pannan och kinderna liknar en mogen tomat.

När det gäller föremålet är också situationen till din fördel. Det vill säga produkten är ansikte! Du kan berätta mycket om en man du träffar på språng. Åtminstone övervakar han sin form och hälsa. Detta lovar oss både våra vänners avundsjuka blickar och ett nästan garanterat utsikter till fortplantning av hög kvalitet..

Hur inleder du en konversation i en sådan situation? Om det är svårt att göra detta på en enkel promenad, undvika vulgära banala knep, då på språng hjälper närvaron av ett förenande företag oss. Du kan helt enkelt fråga om tiden, med hänvisning till den felaktiga klockan. Var noga med att förklara att din träning är utformad på några minuter. Detta tillvägagångssätt kommer att orsaka respekt, och redan är allt i dina händer..

I gymmet

Nästa alternativ är också relaterat till sport. Även om du inte kan träffa din andra hälft på den här platsen kommer den förvärvade fysiska formen definitivt att vara till nytta för dig i framtiden. Men i själva verket finns det en hel del chanser att hitta en livspartner i ett gym. Detta är en av de offentliga platserna där män går regelbundet..

Du måste dock vara försiktig. Lita inte på alltför attraktiva biceps och triceps. Deras ägare kommer oftast till klubben enbart för ett syfte – att träna. Du måste lägga märke till någon som är i gymmet då och då, inte blir för dödad på simulatorer och älskar att chatta med en vän på kylaren.

Problemet med den första frågan är inte alls här. En ömtålig tjej behöver inte veta hur mycket vikt hon behöver för att lyfta eller hur löpbandet tänds. Naturligtvis finns det en instruktör i hallen för detta. Men varför inte fråga någon som också verkligen har information och kan också förbättra din kunskapsnivå inte bara under, men också efter träning?

På konserten

Så när vi fortsätter ämnet bekanta på offentliga platser måste det noteras med beklagande att för vårt syfte är få av dem lämpliga. Män leder i allmänhet sällan ett aktivt socialt liv. Om de kommer ut någonstans, oftast för att gå sin själsfrände. Av dessa skäl försvinner film, museer och teater. En sällsynt person av starkare kön kommer dit på eget initiativ, och till och med ensam.

Vi spelar på de offentliga platser där han vill gå av fri vilja, även utan kompisens kompanjon. Vad kunde det vara? En konsert, förstås. Men även här måste du följa några instruktioner. För det första bör gruppen själv hamna i hans intresse, och troligtvis kommer det inte att vara ”Hands up”. Ensam eller med vänner är det mer sannolikt att en vuxen man går till en rockkonsert, blues- eller jazzkväll. Det rekommenderas att evenemanget inte äger rum i en konsertsal utan i en bar eller klubb. Det finns fler möjligheter för informell kommunikation.

Bara inte, gå till en rockklubb, klä dig så att passera för din egen. I bilden av punk, så bekant för sådana anläggningar, är det osannolikt att du kommer att locka hans uppmärksamhet. En tjej som sticker ut från den allmänna bilden genom sitt utseende kommer att se mycket mer spektakulär ut. I det här fallet är det mycket mer troligt att höra från honom: ”Är det din första gång på en konsert för denna grupp?” Tja, då är det upp till dig att välja – att beundra det du hörde eller att låta skepsis.

I sportbaren

Naturligtvis borde du inte åka ensam till en sportsportbar för män och sjunga där: ”Spartak är mästaren!” Övertala dina vänner att följa med dig. Det är fantastiskt om de verkligen gillar fotboll eller hockey. Om inte, måste du lida för orsaken. När allt kommer omkring är en sådan institution en annan av de få ställen där en man kan åka, även när han inte har ett föremål som kräver promenader..

Naturligtvis kommer han att föras bort av spelet, men under pauserna är det fullt möjligt att utbyta blickar eller några ord. Det faktum att det inte finns så många kvinnor bland kvinnor som vill besöka sådana institutioner ligger bara i våra händer. Konversationen kan knytas till den angivna sporten. Dessutom, ju mindre du vet om ämnet, desto bättre. Låt en man känna sig kunnig inom ett visst område, och han är din.

I nattklubben

Att träffa människor i en bar eller en nattklubb är det mest hopplösa alternativet. Problemet är att oftast sådana möten av män identifieras som flyktiga. Men om du inte vill träna och dina vänner inte anmäler sig till en sportbar och en rockklubb, måste du agera under de föreslagna omständigheterna. För att effekten av dina handlingar ska vara korrekt, följ ett antal regler.

För det första bör den valda institutionen inte vara en samlingsplats för ungdomar. Det är bättre att programmet är tematiskt denna kväll. Så det kommer omedelbart att bli tydligt att du inte är en av dem som tillbringar livet med att vandra runt på klubbarna utan kom hit, driven av en oemotståndlig passion för balkankulturen eller Zhanna Aguzarovas arbete. En temakväll ökar förresten också chansen att inte träffa en tom, infantil festgäster i klubben utan en helt normal kille. Tja, om vi utesluter hans oemotståndliga passion för Zhanna Aguzarova …

För att få hans uppmärksamhet, använd inte drycker och dans på bordet. Det är mycket bättre att se ut och agera som om du inte känner dig bekväm på det här stället. I denna sulchai kommer en man att ha en önskan att lysa upp din ensamhet.

Related Post