15 tankar som plågar tjejer i väntan på ett förslag

”Är det verkligen läskigt att jag grubblar i hans garderob och förväntar mig att hitta en låda med en ring?”

Han håller på att föreslå, du måste gå vidare till ett nytt steg i förhållandet, och i ditt huvud börjar pingis redan från tankarna ”han älskar mig verkligen” eller ”han älskar mig verkligen inte.” Flickor i denna livstid kan göra sig galna, analysera varje konversation, varje rörelse, ifrågasätta hans beslut och hans. Då verkar allt vara för allvarligt, då är tvärtom överdriven lättsinnighet och likgiltighet inkluderad.

Bättre att stoppa just nu. För annars kan du enkelt flyga in i den så kallade depressionen att vänta på ett erbjudande. Det är mycket mörkare och mer verkligt än vi tror.
Så om du bestämmer dig för att du är redo för ett liv tillsammans kommer detta att hända. Andas in, andas ut. Att vänta på ett förslag är en kuslig spänning, och det känns mer som en serie sofistikerad tortyr än en romantisk melodrama. Under denna period av ditt liv kan du bara tröstas av att du inte är den enda som går igenom detta. Här är 15 tankar som vanligtvis tänker på tjejer runt om i världen när de väntar på ett erbjudande från sina nära och kära.

1. ”Ok, hur gör jag mina fingrar så vackra som möjligt?”

Pluspunkten från denna tanke är detta: du slutar slutligen att bita naglarna, experimentera med konstiga neon-, gröna och orange nyanser i en nagelsalong, starta en kurs med nagelhälsa och handvård för huden … eller hur? Troligtvis så.

2. ”Jag undrar om han kommer att föreslå mig på restaurangen idag?”

”Eller imorgon på hans föräldrars familjefödelsedagsmiddag? Eller när vi åker på semester och där på stranden, bland fladdrande genomskinliga gardiner, mot solnedgångens bakgrund, kommer han att knäböja, som i den filmen … ”

I allmänhet har du redan ritat den idealiska platsen och den idealiska miljön där han kunde föreslå dig. Kommer han att klara eller inte? Kommer han att göra det som det borde, eller … Varför ordnar han inte ett drömförslag åt dig? Det tog dig bara 15 sekunder att måla det i detalj i din fantasi. I allmänhet, bara om du måste ta på dig den romantiska klänningen och skorna med tunna klackar, ja.

3. ”Har han redan sagt till någon att vi ska gifta oss och att han förbereder sig för att föreslå för mig? Med vem? Vad sa han? Hur sa han? ”

Naturligtvis finns det en bror eller hans bästa vän, från vilken det skulle vara möjligt att pressa ut denna värdefulla information, som om det av misstag, av misstag. Vi borde fråga honom tillfälligt, så svalt likgiltigt, smickra honom lite och på något sätt dela honom. Hur hemliga agenter vanligtvis målas?

4. ”Herregud, snälla berätta för mig vad han verkligen planerar att föreslå för mig!”

Ja, detta är ytterligare ett test för alla kristna dygder – tro, hopp, tålamod och ödmjukhet. Det är tröstande att de i familjen inte kommer att störa senare..

5. ”Jag hoppas att jag gillar ringen. Vad händer om jag inte gillar ringen? ”

Detta är förresten en av de största rädslorna för alla gifta flickor. Du måste bära den här saken hela ditt liv, den kommer inte bara att vara en dekoration utan med en viktig livsförnuft. Och hur pinsamt det är att säga till din själsfrände: ”Detta är inte min stil”, men att låtsas och låtsas att du gillar det är ännu värre. Brr … Faktiskt ett hemskt ögonblick! Här behöver du ett subtilt preliminärt spel, du kan kasta honom ganska viktiga tips om vilken ring och vilken stil av smycken du gillar.

6. ”Är det väldigt läskigt att jag grubblar i hans garderob och förväntar mig att hitta en låda med en ring?”

Hehe … flera gånger. Egentligen läskigt. Men du kan förstå. Det viktigaste är att stanna just nu när du bestämmer dig för att fiska med samma avsikter i en korg med smutsig tvätt..

7. ”Allvarligt talat, jag kan verkligen inte vänta med att officiellt bli hustru, berätta för alla att jag gifte mig, men min älskling … Ah, ja, när redan?”

Själva tanken på en förändring av livets status orsakar en känsla av lätt yrsel. Och så denna spänning och ångest och förväntan, och … åh, du drog bara ett hjärta på ett arbetsdokument. Ser söt ut.

8. ”Hur kan du ens arbeta i ett sådant tillstånd om det finns internet på jobbet?”

”Tja, tja, vilka bröllopsklänningar är i trend nu, var man kan hålla ceremonin, hur man bäst ordnar allt, i vilken restaurang, vad bröllopsbyråer erbjuder …” Tja, ja, en brud är också ett jobb. Ja vad.

9. ”Vad blir min Instagram-titel?”

Vad ska jag lägga upp på Facebook när allt händer? Vi måste snarast ta reda på den coolaste bröllops-hashtaggen! ”
Varför inte?

10. ”Satt han bara på en skjorta och slips till vår middag? Det kommer definitivt att hända ikväll. ”

Varje gång en älskare planerar något bra börjar misstankarna råda. Men jag vill inte heller sätta onödiga förhoppningar på ärendet om detta inte händer idag. Men varför föreslår han inte för mig idag? En fantastisk möjlighet. Åh-åh-mm! Tålamod!

11. ”Jag svär om jag ser en annan historia från någon annans bröllop eller engagemang på någon social plattform, jag kommer att kräkas!”

Det är som om det kommer att reta dig. Du väntar på klarhet och säkerhet, väntar på hans förslag, och allt runt verkar ha konspirerat för att visa dig hur de väntade på något, de har redan kallats in för att gifta sig, de poserar redan i den perfekta klänningen i den perfekta lägenheten, och vilken bukett, var, var är den De gjorde henne, jag vill ha samma, bara att det fanns fler rosor och färgen på champagne, band, pärlor, men utan detta vulgära silverförpackning, pew. Generellt sett kommer du definitivt att bli bättre!

Related Post